Over ons

TechDynamics ontzorgt u door innovatieve oplossingen te bieden. Wij beschikken over uitgebreide ervaring; van projectmanagement tot uitvoering en programmering.

Contact opnemen

Even voorstellen...

Jeroen van Diesen is de eigenaar van Techdynamics. Hij is een technicus die graag leert door voor een uitdaging te worden gezet en dan uit te zoeken hoe alles in elkaar steekt en altijd met succes!

Door zijn jarenlange ervaring in de openbare verlichting heeft hij alle facetten van grote complexe projecten behandeld en begeleid. Zijn expertise ligt in het plaatsen en werkend maken van openbare verlichting, lichtmanagement, RGBW en DMX lichtsturing. TechDynamics staat in de markt bekend om haar klantgerichtheid en innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.

Linkedin

TechDynamics staat voor...

TechDynamics ontzorgt door u een totaaloplossing te bieden. Bent u op zoek naar uitgebreide ervaring in projectmanagement, kasten bouwen, programmering en onderhoud van speciale verlichting? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Missie

TechDynamics ontzorgt u door innovatieve oplossingen te bieden. Wij beschikken over uitgebreide ervaring; van projectmanagement tot uitvoering en programmering.
Bij Techdynamics staat voorop dat er in het contact met de klant en samenwerkingspartners korte lijnen zijn, zodat alles naar tevredenheid uitgevoerd wordt.

Visie

TechDynamics heeft de expertise in huis om alle facetten van een bouwproject uit te voeren. De huidige grootte van het bedrijf laat nu de complete uitvoering niet toe. Hier zit de groei voor de komende jaren. Met eigen mensen en materiaal kan ieder project na gunning geheel door Techdynamics worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar uitgebreide ervaring in projectmanagement van speciale verlichting projecten? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Oriënterend gesprek?

Samenwerken is de sleutel tot oplossingen. Vraag hieronder vrijblijvend een orienterend gesprek aan.

gesprek aanvragen
Contact

TechDynamics
Voltastraat 1b
NL-3846 AP Harderwijk

085 070 2300
info@techdynamics.nl

Privacyverklaring