Onderhoud

Techdynamics biedt gemeentes totaal onderhoud van projecten aan. Alle facetten van monteur werkzaamheden tot projecten uitvoeren en begeleiden. DMX, RGBW lichtsturingen. Daarnaast biedt Techdynamics ook de mogelijkheid om plotselinge storingen snel en kundig op te lossen.

Contact opnemen

Engineering

Een rendabel project start met de juiste engineer. Wat is er nodig? In deze fase komt het project tot de detaillering. Een belangrijke stap, want nadat het project is begonnen wilt u niet terug naar de tekentafel. TechDynamics doorziet iedere fase van het project en zet dit in voor de engineeringsfase. Werkzaamheden zoals lichtberekeningen, kabelberekeningen, uitvoeringsontwerpen, vergunningen  en planningen worden moeiteloos uitgevoerd.

Werkvoorbereiding

TechDynamics zorgt dat het werk uitgevoerd kan worden. Werkzaamheden zoals tekeningen maken, materialen bestellen en zorgen dat documenten op de juiste plek aanwezig zijn worden voor u geregeld. Een complete werkvoorbereiding is een belangrijk onderdeel van ons ontzorgingstraject.

Projectleiding

In deze overkoepelende functie is Techdynamics verantwoordelijk voor het hele werk, zowel financieel als uitvoeringstechnisch. Een goede projectmanager heeft het totale overzicht van begin tot eind. Dit begint al bij het calculatiemoment en loopt door tot de uiteindelijke oplevering. TechDynamics begeleidt het project door de juiste mensen de juiste werkzaamheden uit te laten voeren. Daarnaast is er één aanspreekpunt. Doordat TechDynamics alle facetten van het project beheerst, worden de faalkosten drastisch gereduceerd.

Bent u op zoek naar uitgebreide ervaring in projectmanagement van speciale verlichting projecten? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Oriënterend gesprek?

Samenwerken is de sleutel tot oplossingen. Vraag hieronder vrijblijvend een orienterend gesprek aan.

gesprek aanvragen
Contact

TechDynamics
Voltastraat 1b
NL-3846 AP Harderwijk

085 070 2300
info@techdynamics.nl

Privacyverklaring

Projectleiding

Met een ondertitel

Deze overkoepelende functie is verantwoordelijk voor het hele werk, zowel financieel als uitvoeringstechnisch. Een goede projectmanager heeft het totale overzicht van begin tot eind. Dit begint al bij het calculatiemoment en loopt door tot de uiteindelijke oplevering of opleverpunten. TechDynamics begeleidt het project door de juiste mensen de juiste werkzaamheden uit te laten voeren. Daarnaast is er één aanspreekpunt. Doordat TechDynamics alle facetten van het project beheerst, worden de faalkosten drastisch gereduceerd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijken
Aanmelden